24 Ekim 2011 Pazartesi

Yanlız yaşamayı isteme psikolojisi,Hayatın intikamı ve 1+1 lerin verdiği hisler Üzerine..










Hayat öyle garip ki , cesur olduğunuz noktada ona sıkıca tutunup , çuvalladığınızda korkak ve tükenmiş halde bırakıyorsunuz kendinizi boşluğa. Cesur olduğunuzu sanıyorsunuz; yanılıyorsunuz.Çünkü sadece gözükaralığınıza güvenip hayatın sizden önce konulmuş kurallarını ya da arızalı insanları değiştirmeye yelteniyorsunuz. Yapabileceğiniz en baba hatayı yapıyorsunuz yani. Hiç öyle kendinize güvenip değiştirmeye kalkmayın.Unutmayın her jenerasyonla birlikte bir parça değişen , sizden önce konulmuş kurallar var. Uymak zorundasınız..

 Uymazsanız neler oluyor biliyor musunuz? Hayat sizden intikam alıyor :)  ( Delirmiş bu dediğinizi duyar gibiyim. Delirmeme gerek yok ben zaten delinin ,arızanın önde gideniyim )  Hemde öyle bir intikam ki, siz elinizde soyuttan öte zerreden öz kadehlerle gidişatı değiştirmenizi kutlarken; hayat, bitli kafasını kaşırken size anırarak gülen deli gibi sırıtıyor. Hemde sopasını arkasına saklayarak.. Soyutu geçelim örnek verelim hemen.

Diyelim ki aşık olmadınız hiç. O aşk sizi gelip buluyor seneler sonra. Hemde olmadık anda intikam alırcasına.. Bazen evliyken,bazen 60lı yaşların sonunda,bazen hiç olmadık zamanda.. Ya da asla dediğiniz geçmişte moda olmuş bir kıyafet..Seneler sonra sırtınıza geçiveriyor..Ya da sevişmediniz kampus köşelerinde,arabanın arka koltuğunda. Hoop iyilik perisinin biraz fırlama hali sopasını değdiriyor bakıyorsunuz arka koltuktasınız :) gibi..

Yapmadığınız ve yapmam dediğiniz ne varsa başınıza geldiğinde anlıyorsunuz ki hayat sizden intikam almakta. Yarım bıraktığınız herşeyi tamamlamış. O güne kadar doğru bildiklerinizi yalanlamış. Bir nevi kapak olma durumu. Sopasını arkasına saklayan bitli delininin aslında sizden akıllı olduğu gerçeğinin yüzünüze çarpılması..

Bu hayatın intikam alma paranoyaklığını şu günlerde feci yaşıyorum arkadaşlar.Benden öyle bi intikam aldı ki.O bitli deli sopayı arkasında saklamayı bırakın , kafama geçirdi :) . Kesinlikle tekrarladığım şu :  salaş eşyalar,daha çok spor,daha çok pizza&tv, benim gibi erkek gibi düşünen kız arkadaşlar, sadece ve sadece kanka olabilecek erkek arkadaşlar,daha çok playstation ve 1+1 ev..

1+1 evde yaşama isteğim 3+1 in soğukluğunda yaşamaya başlamamla start aldı.  Şu Aşk Tesadüfleri Sever filmindeki asma katlı evin hayalimdekiyle birebir olduğunu görmemle de büyüdü içime sığmaz oldu. Hemen hayalden bulutlar açıldı tabi bir elimde pizza bir elimde playstation,arkadaşlar,biralar,kahkahalar çınladı kulaklarımda.

Bugün de Sevgili Emlak Gurmesi 'nin http://www.emlakgurmesi.com/2011/10/hangi-11in-plani-daha-guzel.html  linkiyle asma kat daha da önem kazandı bende. Malum İzmir'de studyo tip daire çok yaygın değil. Asma kat hiç değil.. Yeni projelerinde başarılar diler ; ayrı yaşamaya özlem psikolojisi,hayatın intikamı gibi deli saçmalarından sonra bir güzellik yapmalarını bekleriz efem :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)