12 Eylül 2013 Perşembe

Heyecanı Biten İlişkiler ve Evlilik Üzerine..




Başlığa bakıp da heyecanı biten ve heyecanı bitmeyen ilişki ayrımı yapmayınız azizim. Her ilişki bitişlere mahkumdur. Hele ki evliliğin anlamsızlaştığı şu devirde kaçınılmaz bir ''bile bile lades'' in karşılığına denktir. Peki evlilik ilişkinin kurtarıcısı mı? Asla değil aksine iki insanın saygısını azaltan bir olgu. Doğru insan doğru zaman olayı kulli yalan. Öyle birşey yok . Sadece saygı diye birşey var. İnsanlık diye birşey var. Onun harici söylenenleri pek sallamamak lazım

Ben böyle konuşunca evlilik arifesindeki kızlar / erkekler '' yaa yapma be '' bakışı atıyor. Maalesef ki iç karartıcı olmak zorundayım :)

Sosyolojik saptamaları psikolojiye bandırıp ortaya dizersek günümüzün şaşalı yaşama , sidik yarıştırma halleri kendinden başka ikinci bir insanın sorumluluğunu alma güdüsünü törpülüyor. Erkek açısından bakalım . Abi adam evini arabasını almış ,işine gidip geliyor,anormal sosyal neden keyfinden ödün verip de çocuk yapma hevesine düşme, eve her akşam belli saatte gelme, ev alışverişi, hatunu jınekologa goturme, eve gelip çıt çıkarmadan kanepede sızamama durumuna düşsün ki. Velev ki düştü birinci gun iyi kocayı oynayacak ikinci gun iyi kocayı oynayacak üçüncü gün özüne dönecek.

Sen orda kırmızı alarmları tepene takıp adamı canlandırma,ilişkiyi canlandırma,hayatı canlandırma b planları yaparken o , o deri,beyaz ,showroom kokusu gitmemiş koşe koltukta uyuyacak. Her adam aynı değil diye kendinizi kandıradurun adamlar nette kız profılıne bakarken gıden baglantı uyarısındakı '' aga erısılemıyor'' yazısını '' aga ! erısılemıyor'' diye okuyor. Pardon da adam dediğin iki göz iki kulaktan değil çift asal sayıların egoyla çarpılıp vahdeti vucuda yerleşmesinden ibaret :)

Çok mu üstü kapalı oldu açalım hemen. Erişilemez kadın oldukça o adam o koltukta uyumaz arkadaş. Kaçacaksın,koşacaksın,topuklu ayakkabına parfum sıkıp merdivende bırakacaksın ki o adam rahat uyuyamasın. Çok mu kocakarıvari. Nah size ! Hiç mi cinderella okumadınız /izlemediniz. Hatun ayakkabıyı bilerek bıraktı kaçtı merdivende, prens kapı kapı dolandı be !

Neyse tabi masal deyip geçmemek lazım sosyal mesaj güzel kabul edin. ''ayy benımkı assssla yapmaz evlenince '' diyen varsa içinden şimdi kendisiyle yüzleşmesinin tam zamanı. Şimdi efendim evlenmeden önce kendinize sormanız gerekenler var. Ay ben seni sevdım ,sen benı sevdın hadı evlenelım gibi bir olay yok. Toz pembe bulutlara iğneyle tık tık lutfen.

 Soracağınız tek soru şu '' ben 1001 gece masallarındaki şehrazat gibi (dizi değil masal ! ) hergün Sultan'a ayrı bir masal anlatabilecek miyim? '' Her olumsuz koşula rağmen hergün değişiklik ,hergun ayrı bır entrika, hergun ayrı bir stil,hergün ayrı bir neşe,hergün ayrı bir güzellik,hergun ayrı bir zeka sunabilecek miyim? Velev ki aldatılır,sevgisiz kalır,ve daha nice pessimitliklerle karşılaşırsam aynı çizgimi bozmam derseniz evlenin arkadaş ! Mutluluklar sizin olsun :) Ama yoook '' başlarım çarkına beni beğenen böyle beğensin ,o bana ayrı güzelliklerle gelsin hergun '' derseniz hiç bulaşmayın. O adam orda uyur azizim. Net .


Kadın açısından bakarsak hatun evini arabasını almış,anormal sosyal,işine gidip geliyor ,daha cenabı Allahtan belasını mı istesin durumları. Ama dur orda. Kadın mutsuz azizim. Niye ? Çünkü kanatlarının altında ısınacağı bir erkek arıyor. Niye çünkü o '' kanatlarının altında olacagım erkek bu '' derken o kanatların aslında ısıtma özelliğinin mutasyon geçirdiğini,artık bu devirde seri üretiminin gerçekleşmediğini,yarın bir gün adamın kanatları takıp ''özgürlüğe uçup gelicem bi dur 2 dk aysel ya '' diyeceğinin farkında değil ya da şehrazat ları oynarken aslında üç maymunu oynadığının farkına varır da okkalı bir küfürle ''oynamıyorum ben yaa'' demezse ben de femen-ist değilim .

Sevgiler ,saygılar ,keep calm 'sleriniz bol olsun :)




Ps: Femen demişken bunu yeni gördüm.Femen bizleri unutmamış. Biraz geç oldu ama paylaşmakta fayda var. Bol miktarda meme içerir. +18 yobazlığına sahipler izlemesin mümkünse.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)