23 Mayıs 2013 Perşembe

Kuş Gibi Rahatlamak Üzerine..





Ocak 2013 e girmeden kendime bucket list yapmıştım ,2013 e girip yaza kadar yapılacaklar listesi şeklinde. İki adet mesleki sertifika alacaktım.( Üçüncüsü zorlu bir sınavla benim oldu) Uzun zamandır almaya fırsat bulamadığım ehliyeti alacaktım. İmaj yenilenecekti .Spor bırakılmaksızın devam edilecekti. Daha sağlıklı bir yaşam ,daha çok içsel huzur , daha çok seyahat zart zurt derken. Spor harici hepsini bugun tamamlamış bulunmaktayım çok şükür koşturmaca bitti. (sporda dikişi tutturamayanlardanım )

Kendimi DIY projelerine verdim. Dikişe döndüm (imana geldim der gibi olsun) Kumaşlar çıktı ,tadilattan geçecekler ayrıldı. Eski ne varsa yenilemeye alındı. Ama boşlukta gıbıyım sanki ,birden yoğunluk kesilince o run lola run lı günlere dehşet ve hayretle bakıyorum.

Zaferin şarkısını gönderiyorum efendim ,afiyetle dinleyiniz ( Nancy Ajram' ın gerek klibinden gerek sesinden baya bir hüzünlüydü bu şarkı. Bu hali hem eğlenceli hem başarma,zafer duygularını kabartıyor bende. Bakalım sizde de aynı his oluşacak mı? )





2 yorum:

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)