3 Aralık 2013 Salı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Üzerine..



                           Aşk varsa engel yoktur. Eğer bir yerlerde engel varsa aşk yoktur.

26 yorum:

  1. ama tamam mıyızı unutma işte. o da engellilerle ilgili işteee.
    :)

    YanıtlaSil
  2. allah seni napsın tependen baksın. nerden buldun bunu. çok tatlııı. gözlerimden yaş aktı amaaaa, burnum sızım sızım sızlıyooo kıııız.

    :)

    YanıtlaSil
  3. ıssız adam,babam ve oglum vs herbırını defalarca ızleyıp aglayamayan bencağız !? mahfoldum bunda. Kısa filmler çok acıtıcı olabiliyor :( Bu cmts den sonra bir arkadaşımın ödül alan kısa filmini yayınlayacağım. Onda çok ağladım ben

    YanıtlaSil
  4. engelliler gününü de aşka bağladınız ya... höhh :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engellilerin en çok ezildiği nokta bence aşk. Benim de işitme kaybım var hafif derecede :) Hayatıma giren adamların bazıları sorun yaptı mesela bunu .Düşün ki hiç duymayan biriyle aşk yaşamak kiiim bu adamlar kim ;)

      Sil
  5. Aşk varsa engel yoktur..
    kesinlikle harika olmuş bu slogan..

    YanıtlaSil
  6. Bu arada "başka dilde aşk" filmi de iyidir eğer izlemediysen tavsiye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izledim izlemez miyim müthişti..

      Sil
    2. hani yeni yazılar neredee :)

      Sil
    3. coming soon azizim. Cumartesi aksamına inşallah. Bu hafta korkunç yoğunum :((

      Sil
  7. Başarılı kısa filmlerimizden bu da. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında arkadasımın cektıgı bır kısa fılm var.Malatya kısa film festivalinde en iyi kısa film seçildi. Keşke koyabilsem fakat şimdilik saklı tutuyorlar yurtdısında degerlendırmek ıcın. Vakti gelince paylaşacağım

      Sil
  8. çok güzel yaa. ama ben böyle insanların var olduğuna inanıyorum kesinlikle varlar... aşkta engel olmaz..

    YanıtlaSil
  9. holeey 2 yazı yazmışsın.
    :)
    o zaman bu sabahki jim kimi chloe ve 2 gün önceki lokumba öykülerimi okusan yaa.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihih yazdım :) twittera daha cok bıkbıklıyorum burayı ıhmal edıyorum ya.Hemen bakıyorum öykülerini

      Sil
  10. ama hiç bileee. yabancı sözcük yok ki. onların hepsi özel isim. Yani Jim, Formüla, Le Mans, hepsi özel isim. Hidayet hocanız, özel isimleri değiştirin mi diyor. yanlış yapıyor bence. Yani Formüla bu, Jim, değiştiremezsin. Hidayet hocanız amaaa yanlı bişi sölemiş ki. Peris, Londra, Jim. bunları depiştiremeyiz.

    ama bak co-pilot. onda haklısın. onu değiştirdim. ben yabancı sözcük kullanmaktan yana değilim zaten. hem de tam aksine. türkçeden yanayım. ve türkçe de iyi kullanılmalı. bunun tek yolu da çok okumak. özellikle roman. ama öykü içinde yabancı özel isimleri değiştiremeyiz kii. bunu hocana bi sorsana. valla ne dicek sona sölesene..yabancı özel isimler yerine ne yapacağız. diyelim öykümüz amsterdamda geçiyor. cadde isimlerini nasıl türkçeleştircez kii.

    :)

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam işte çok fazla yabancı isim var :) Hidayet hoca dediğime bakma Hidayet Karakuş eğitimci yazar,şairlerimizden. Madımakta otelden canını kurtaranlardan kendisi. Karısının yanmış saçlarını uzun uzun anlattığı Şeytan Minareleri adlı eseri okumanı şidddetle tavsiye ederim. Tabi ki yabancı isimleri değiştirin demiyor ama atıyorum stand up,co pilot vs Türkçesini kullanın der hep. Ve bağlacını hiçkullanmadığı romanı mevcut hatta :)

      Ona bakarsan benım de roman calısmam var dubaide geçiyor arapça isimler çok. Demek istedigim cok yabancı karakter sıgmıs oykuye yoruldum.Ama lokumba müthişşş güzel isim bile agzı dolduruyor boyle lokumdan daha ağdalı bir şey yiyormus gibi cıkıyor agızdan :))

      Sil
  11. ay hidayet karakuş'u biliyorum ya. allam ben bir edebiyat delisiyim. bilmez miyim hiç. her gece bir kitap bitiriyorum. hayatım kitaplar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) olsun ben cok sevıyorum onu hep bahsedesım var :)) Bide yüzyüze görsen enerjisi oyle guzel kı gozlerınden duygular bakıyor sankı :)

      Sil
  12. senin hafızan da çok sağlam yani. unuttun mu bi ay önce o kadar konuştuk. hidayet karakuşu anlattın. diğer blogunu kapattın ya benim yüzümden. bağlaçsız kitabından söz ettin. o gece sonra rakıya gittin. cumartesi gecesi. yemekte yanıt verdin. sona da tamam mıyıza gitcektin pazar günü gitmedin. izmirli blogger yazın vardı ya. allam sen unutuyon hee ne sölediğinii. aklın nerdeeee.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anaaaem ! yemekten mı yazdım ahahah kafam guzeldı ozaman :hatırlamıyorum :)))) aşık da degılım ama hayır olsun bakalım (sanırım işte cok yoruluyorum) :/ blogumu senın yuzunden kapamadım.Yazan arkadaslar bellı kısılere acık tutmamı rica etti bende oyle yaptım.Niye senın yuzunden olsun ayol.Hem sen buralara gelmıcen mı bakım hm?

      Sil

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)