1 Ocak 2014 Çarşamba

Yılbaşı Üzerine...






Yeni yıl postu yazmak adettendir dediler geldim ve hemen yazıyorum. Hoş her ne kadar yaptıgım plan bozulsa da yazacak birşeyler olmalı mutlaka düşünüyorum. Çünkü Victoria's Secret defilesi izleyip bir yandan donuts bir yandan cerez bir yandan riselemen ( geleneksel İskandinav yılbası tatlımız ! ) yemek çok fazla tezat oluşturuyordu atmosfer-i boşlukta. Ama çok şükür ki bağrışı çağrışı, kahkahası, neşesi en önemlisi bel altı geyiği bol olan bir aile olduğumuzdan kötü deyip de hakkını yiyemem gecenin. Gece 12 den sonra cekıldıgımız fotoğraflardakı golge,ışık,nesne unsurlarını çok pis +18 e donusturduk mesela. Neyse ..

Ama hakikaten Victorias Secret izleyip donuts yemek kadar guzel bir şey yok. Popcorn yiyip film izlemek gibi yada dip soslu cips eşliğinde maç izlemek gibi . Bir yandan da ''olm bunlar gunde 8 saat spor yapıyomus ya '' deyip ortada ne varsa abanmak işin doğasına gayet uygundu bence. Defile bitince herkes evine dağıldı. Sonra tabi oğlene kadar guzel bir uyku.Uyanınca mide kazınması..Ardından kahvaltı.. Pardon? Biri kahvaltı mı dedi?

 Ben bir gün önceden kalma geyik etini ısıttırdım anneme. Geyik etini nerden buldun demeyeceksiniz inşallah. Akşam Noel baba hediye getirirken düşünceli halime acıdı , geyiği de bıraktı yayan gitti de . Ordan şey oldu. Güzeldi,sabah sabah güzel gitti ,en az geyikli tayt en çok da Noel babanın yayan gitmesi kadar anlamlıydı :) Yapıp bana ulaştıran hamarat ablama sonsuz teşekkürler.


Bu sene sonsuz mutluluk diliyorum hepimize. Ne yaparsak yapalım,kim olursak olalım,hangi role uymayan dublör olursak olalım hep mutlu olalım. Mutlu seneler azizim ..

13 yorum:

  1. defileyi izleyip 'ben bunlardan daha güzelim' diyen bir ablayla girdim yeni yıla (alkol seviyesi fazlaca yüksekti). hayat herkese 2014 de bu öz güvenin %20sini versin yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha super :)) ben cıps ve cerezı aynı anda agzıma tıkarken aynı cumleyı kurmustum :))

      Sil
  2. Ris A'La Mandel diye duzelteyim efenim...Mujukss

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. amin kuzuuuum !!! 2013 nekadar da kotuydu dımı :/

      Sil
  4. 2013 sahiden ne pis bir yıldı. HUZURLU MUSMUTLU SENELER BEBEK :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi.. :/ Umarım bu sene cok cok farklı olur. cok sagol tatlım sana da :)

      Sil
  5. son yazıma baksan ya amaaaa.
    :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sade ve derin deep tone adlı yazıma bak veya sayfada sağda sade ve derin fotosu var oraya bak işte veya tıkla iştee.
      :)

      bloguna hoşgeldiin.
      :)

      Sil

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)