30 Ocak 2011 Pazar

Fütüristik mi? Şık mı?

Dekorasyon konusunda her stile bayıldığımdan, seçemediğimden midir yoksa ben gerçekten iddia ettiğimin aksine kararsız bir insan mıyım bilemiyorum hayalimde iki ev vardır hep..

yüksek tavanlı,konak tarzı,kapıları beyaz el oyması,ahşabın tüm zerafetini taşıyan,tavanları badadi osmanlı tekniğiyle dizayn edilmiş bir ev ..

İkincisi 360 derece şehir manzaralı,fütüristik dekore edilmiş bir townhouse..

Yuh gözün doysun dediğinizi duyar gibiyim .Yapacak birşey yok en uçuk hayalim butik otel açmaktı şimdi çıtayı yükseltip yanına bu ikisini ekledim :)


                                                                         Fütüristik








                                                                      


                                                                          CHIC









Chic tarzın şöyle bir avantajı var. Dekore ederken kullanacağınız parçaların çoğunu vintage dükkanlardan,eskicilerden,bit pazarlarından temin edip onarıp keyfinize göre yeniden yaratabilirsiniz. Son resimdeki berjer,beyaz boyası dökülmüş tezgah vs..Olaya duygusal bakarsak el emeğinizle yaptırdığınız ,mutluluğunuzu çığlık çığlığa yaşadığınız eşyalarla oluşan ,jilet gibi değil de kanepe üstünde bir patchwork battaniye gelişigüzel duran ev evdir..

Fakat ben kağıt mendil kutusunun ortada durmasına bile tahammül edemezken,mutfak tezgahının üstünde sadece kettle ve mikrodalga fırının durmasına izin verirken renklerle çok sayıda objeyle şekillenen şık stiline 'Uzaktan davulun sesi hoş gelir' der geçer miyim artık zaman gösterecek
                                                       Kararsızlıkta haksız mıyım ??

1 yorum:

  1. Hepsi cok güzel ve inşallah olur ama Villakent'te ne sehir manzarası var ne de yüksek tavan. Planları biraz değiştirmek gerekebilir :)

    YanıtlaSil

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)