27 Ağustos 2011 Cumartesi

Araf Hali ni Dünyada Yaşayanlar Üzerine ..






















Uzun zamandir icimden gelmeyen yazma durtusunun, bugun tekrar tozlu sokaklari supurerek beynime tozlu tozlu girmesini izledim. Hos ne yazacagimi bilmiyorum. Sozun bittigi yerdeyim. Ruh halimin ic cekislerine dair ne varsa yazdim. Zaten notrun notru bir ruha burundum .O notr halin ic cekislerine okkali kufurler sallayip sirtimi doneli 1 ay olmustur.


 Bunda emegi gecen dost/dostlar sifatini kat be kat hakeden guzel insanlarin kahkahalari,neseleri kulaklarimda 7/24 cinlamakta. Iyi ki hayatimdalar iyi ki varlar.. Insani ayaga kaldiranin sevgi oldugunu bir kez daha tasdikleyip altına imzami atmis bulunmaktayim.Sevgisizliginse insani ne hale getirdigini hatirlamak bile istemeyisimi ,maalesef ki hatirlatan bir ornektir aynı zamanda bu.


Malum bu notrlugun atmosferinde pek bir eksin yok benden. En buyuk eksin, ikiz teyzesi olacagim gercegidir. Sofralara nasil sigacagimiz ,nasil uykusuz kalacagimiz derdidir.Boyle derde can kurban elbet.. Onun haricinde nereye gitsem, ne yapsam modlari siraya girmis her biri yerini beklemektedir.


Sonrasi icinse hicbir planimin olmamasi,hayatimda ilk defa ne yone gidecegimi bilmeden ve karar vermeden gunu gunune yasamaya alismanin verdigi garip hallerden olusuyor. Oyle bir hal ki bu birgun cok neseli olup diger gun depresif hale girip sabahtan aksama kadar oturmak eylemidir.

Bu tabi gunu gunune yasamaya aliskin olmayan kisiler icin adaptasyon donemidir. Gariptir sacmadir ..Elinde bitmiş sigarayla delilik sınırlarında dolanmaktır yere baka baka. Araftır,hiçbiryere ait olmamaktır.. Sıkışıp kalmışlık halidir.. Can sıkıntısı,uykusuzluk,aptalca gülümsemektir bu bazen.. Hem çok mutlu olup hem çok mutsuz olmayı başarabilmektir. En kötü durumlara gülmek,en komik durumlara ağlamaktır.


.Sahne sahne baştan oynanır..

 Çünkü ..Bir kere araf a atılırsan..

...ordan çıkış yoktur...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)