28 Temmuz 2012 Cumartesi

Erkekler Üzerine..









Sanırım biraz erkek dedikodusu yapma vakti geldi geçiyor. Zira oku hep bize çeviriyorum buaralar. Hep dik durmamız gerektiğini, kadınsal triplere girmenin çok komik olduğu altını üstünü çize çize söylüyorum da, şunu farkettim farkında olmadan yükü kadınlara atıyorum ben. Sonuçta bizi bu hale getiren bir erkekse yükü yüklenmesi gereken erkek olmalı. Kadınsal tribin tavan yaptığı durumu paşa paşa çekmeli,beyni o bitmek bilmez kadın dırdırından uyuşurken ' evet ben bunu hakettım' demeli , oturup ağlamalı falan yani. Tamam kabul, hakeden var etmeyen var ama erkek bu güzelim; spermlerini tüm dünyaya yayıp soyunu koruma güdüsüyle hareket eden bir varlık sonuçta bu erkek dediğin.

Her nekadar beyinsel anlamda kadınlardan çok onlarla anlaşsam da ikili ilişkilerde tamamen ibreden sapma durumunu yaşıyorlar. Rota böyle kuzeyı gösterirken ,360 derece kendi etraflarında dönüp güneye sapabiliyorlar mesela. Hani derler ya hamamböceği yerde dümdüz ilerlerken birden durur ve tam aksi istikamete gider, aynen öyle bir durum.İşte biz bunlara ne istediğini bilmez erkek diyoruz. Uzak durunuz zira bu ibreden sapmalar sizde birikir ve küfretme isteğinizi arttırır haberiniz ola..

Bir diğeri sosyopat rol model erkektir,borderline (sınır kişilik) dır . Genelde tip fixtir. Dar omuz,dar göğüs,küçük gözler.. Korkunç kıskanç,super egoya sahip,kısıtlamacı,bencil,sinirli bir tiptir. Sinirden gözleri sağa sola yuksek hızda gıdıp gelebilir. En karakteristik özelliği yanaklarının içini yemesidir.Psikolojik oyunlarla ruh halinizi bozmaya çalışabilir. Mesela 'tavanda seni asılı görüyorum aşkım' diyebilir. Ya da siz uyurken,size bir nefes mesafesinde yaklaşıp uyumanızı sinsi bir gülüşle izleyebilir. Suçlanmayı hazmedemez.Sinirlidir.Çocuklarla çekişebilir. Hayattaki herkes ona karşıdır.Herkesle savaşır. Seri katillerin bu borderline lar arasından çıktığını biliyorsak koşarak uzaklaşmanızda fayda var. Israrla uzak durunuz.Kim yitip giden bir psikoloji ister ki?? Ya da cinayete kurban gitmek ??


Sonra konuşmayan erkek modeli vardır. Yanınızda mil ötesindeymişçesine mıhlanmış durur ve uçan kaçan herşeyi keser. Cool ayaklarında ıssız adamdır bunlar. Aynı anda bırden fazlasını idare edebilenlerdir. Aşk,sevgi,sadakat kavramları yoktur. Evlenmek için gözü açılmamış kadın isteyen tiplerdir. Yediği naneler öyle kirlidir ki karşısında aksini isterler. Genelde ikinci buluşmada 'of cok sıcak havalar tatile gitmek lazım yaa' diye söze başlarlar. Meali şudur : sen de gelsene bebeğim ...Kocaman bir nah çekip gülümsemenizi eksik etmeyiniz.

Ezikler vardır mesela. Fino kopegi gibi dibinizden ayrılmazlar.Sürekli peki aşkım ,tamam aşkım,sen bilirsin aşkim.. Bir dk bile susmaz telefonunuz.Mesaj mesaj ustune telefon telefon üstüne artık zıvanadan çıkarsınız. En ufak bi off çekişiniz onun ağlama sebebidir. Fazla feminendir.Çekilmez..Boğar ,sıkar,nefret ettirir.Ayrılma anı çok sıkıntılı olacağından bu tiplerle başlamamanız yerinde olacaktır.


Egocuları es geçmeyelim. Yakışıklı ,kültürlü ,seviyeli bu adamla herşey güzeldir. Bir zaman sonra bu güzelliğe kanıp göklere çıkarmaya başlarsınız çoğumuzun yaptığı gibi. O sevimli adam gider eleştirmek için kendini paralayan adam gelir. Egosu tavandır çünkü. Alışık olmadığı değerle kral oluştur küçük fareniz. En geçerli taktik küçüksün! demektir.Acımayın lütfen..Mr.Small lafı herşeyi eski haline getirir ya da ..Mr.Big.. :)























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)