20 Temmuz 2013 Cumartesi

Kendinden Yorulmak Üzerine..







Erken uyuyan ben için gecenin bir vakti yazmaktayım azizim. Arka fon pek bi karanlık pek bi kasvetli,pc fazla ısıklı, korayın sesi kulağımda yankılanıyor.Saçlarımın ıslaklığı uyuz etti sırtıma değdikçe . Sanki son rotusu saç kremiyle değil plastikle yaptım yapışıyor sırtıma sırtıma.Kalem arıyorum saçımı toplamak için.O da yok..Bu evde kalem koleksiyonu var ama nerede??

 Bu herifin sesi müthiş ,şarkıları huzurlu. Hani öyle yapış yapış aşk,çiçek,böcek,arı yok. Kim olacak Koray Candemir .. Hani bizim Kargo grubu. Manga'lar,gripinler çıkmazdan önce fenomendi 80 kusagı bılır . Gripin sarkılarına duskunlugumu bılen bılır ama bu adamın şarkıları huzur kokuyor. Hani bana bi ninni söylese uyurum Allah belamı versin. Dünya ahret bacım olsun :) Öyle sanatçı hayranlığım yoktur ama ses fenaaa. Neyse.

Ne dicektim ben. Hm, kadın -erkek bık bıklamayacagım .Zira bazı şeyler gözümde değerini kaybetti soyut manada. Oldurmaya çalışma ,savaşma ,kazanma ,göğüsleme kavramlarından bahsediyorum tabiki. Ve akışında herşey şuan . Olmuş,olmamış pek zik(r)imde değil açıkçası . Farkettim ki böyle daha huzurluyum.  Çok büyük ,şekerli mutluluklara yol açmasa da en azından iç huzurumu sabit tutuyor. Bu benim için önemli .

Çünkü benim huzurum kaçarsa huzursuz ediyorum sonuna kadar gitmeden de durmuyorum. Karşıdan bakınca fena tehlikeli görünüyorum haliyle çıldırmış bir kadın var huzursuzlandığında. Bu aslında herşeyi çok derin,coşkulu ,hissederek yaşamamdan kaynaklı birşey. Ama artık yavaş yavaş terkediyorum bunu çünkü kendimden yoruldum..Bu kadar fazla güçlü olmamdan, bukadar fazla savaşçı olmaktan yoruldum.

 E yaş 30 'a yaklaşıyor daha ne olsun.Dinginlik, huzur lazım ; yaşlanıyoruz  çok pis! Her yaş 30 dediğimde, benim yeğenin kankası Ahmet (18) geliyor aklıma. Duman konserindeki sarhoş haliyle kafa bulmak için ''bana bak ben 35 yasındayım ona gore ayagını denk al '' deyınce gözümün içine lazer ışık tutup ''oha s.. be ,35 yasında mı lan bu gerçekten '' deyişindeki şaşkınlığa hala gülerim.
 Şapşal ergen . Gözümde yazıyor sanki yaşım . ( Zaaaaaaaaaa )

 Okuyosa selamlar. Bi selam çakarım bi de yerden yersin ablacım .Sevgiler, gözlerinden operim :)

Ne diyorduk, evet yorulmak muhim mesele. Yorulunca insanlar duraksar çünkü. Yorulunca geri dönerler. Ait oldukları yere,olması gerektikleri yere,olmak zorunda oldukları yere.. İnsanlar ruhunu geride bırakacak kadar çok koşunca yada çok savaşıp yorulunca durup ruhlarının geri gelmesini beklerler. İnsanlar yorulunca koyverirler.. İnsanlar yorulunca gülmezler.. İnsanlar yorulunca...













2 yorum:

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)