14 Şubat 2011 Pazartesi

14 Şubat ..Acı çekenler için yazıyorr..

                                           
Bu postu okurken lütfen kulaklığınızı takıp baştan dinlemek kaydıyla sağdaki mixpod a tıklayınız. 14 Şubat için seçtiklerimi ilk sıraya aldım sizin için ,11 tane şarkıyı öne çektim. Sevgiliniz/eşinizle evde takılacaksanız bu şarkıları şiddetle tavsiye ederim.Sonuna mutlaka neşeli ,kıpır kıpır birşeyler ekleyin ki hüzünden keyfiniz kaçmasın ,sevdiğinizi hüzünle baymayın :)


Ben öyle sıraladım şuan .Maıro Winans I dont wanna know ile bitiyor hüzün . Eğer vaktiniz yoksa amr diab -Makoontesh nawy i dinlemeden geçmeyin.

14 Şubat, medyanın abartmasından dolayı aslında anlamsız bir olay benim için.(Hemen huysuz herşeye muhalefet yaftası yapıştırmayınız rıca ederım :) ben özel günleri severim,özel günleri özel yapmaya çalışırım )

Haftalar öncesinden gazetelerde ekler çıktı. Ne almalı?Ne giymeli? Nereye gitmeli? En çok da ne alalım köşeleri..Sanki her gazete tüm markalar babasınınmış gibi reklam reklam üstüne alın,sevindirin,uçurun sloganlarıyla dolu..

Bugün için yapılan hazırlıklar,hediyeler,eğlencelerin sadece sevgilisi olan insanlar için olması anlamsız kılıyor en başta..Efendim zaten seven sevilen insana hergün sevgililer günüdür. Bugün haricinde de aşık bir kadın/erkek giyinip süslenip,hediyeleşip romantik bir gün geçirebilir..Ama aşk acısı çekenler ,istemedikleri halde ayrılanlar,ayrılmak zorunda bırakılanlar günü de olmalıydı mesela 15 Şubat :)) 14 Şubatta kıskançlık,yıkılmışlıkla el ele kol kola sevgilileri gördükçe huysuzlaşıp eve kendini yıldırım hızıyla atan,üzerinde pijamalar elinde içki sigara ağlayıp kendine 'bittiğini anlatan' kişi, 15 Şubatta neşelenmeli hatta ayrıldığı insanla yemeğe çıkıp eğlenip 'ulen niyazi ne adamdın sen be ' deyip gülebilmeli.

'çünkü ayrılık da sevdaya dahil
çünkü ayrılanlar hala sevgili'

demeyin...Ayrılanlar sevgiliyse eğer yerine konanlarla neden şuan birlikteler ?!? Hayır yani en azından insan önündeki 14 Şubata kadar beklemeli..Saygı duymalı..

Desem de inanmayın..

Demek ki birşeyler bitiyor ki insanlar ayrılıyor ,hemen aşık olmaya hazır hale geliyor..Ya da bitirene kadar uğraşıp bittiğindeyse neden bitti diye uğraşmaya devam ediyoruz.. Okadar acıdan beslenen bir milletiz ki biz neden bittiğini anlamadan 'erkek psikolojisi,erkeklere güvenilmez/kadınları anlamak zordur,beni aldattı' moduna giriyoruz. Birşey bittiyse bitmiştir .Sevmek,aşık olmak,bağlanmak,çok iyi davranmak bitmeyeceğinin garantisini kolunuza mühürlemek demek değildir.

 Evet acı verir ,kanatır,koparır ama sonunda sizi size bırakır.Sizin tek başınıza ne olduğunuzu ,nasıl hızla toparlanmanız gerektiğini ,ayağa kalkmanın binbir yolunu gösterir ayrılıklar.. Dibe vurursunuz evet ama unutmamak lazım dibe ayağınız degmeden yukarı çıkmanız zordur..

O yüzden acı çekenler bugün dibine kadar ağlasın,kendine bittiğini anlatsın.Ama yarın toparlanmış bir şekilde herkes yoluna baksın sabah kocaman gülen bir yüzle aynada kendini selamlasın.

Çünkü yarın herşey çok güzel olacak..

Sevgililer gününüz ,Kandiliniz kutlu olsun..Allah aşkla yanan gönüllere denk gönüller nasip etsin..




Kim bilir kim olduk
Bile bile göre göre
Sustuklarımız kactıklarımız ne ?
Düşündürmeden durmayan
Uyku zaten uyutmayan
Dilde kelamsız
tende selamsız
Bu halimiz ne ?

Defalarca nester vurulan
Sonra gecti deyip sarılan
Ama hala kanayan
yara bende

Kac gecedir sırt sırta
Bizden baska hersey orda
Sen mi ben mi daha cesuruz ayrılmaya...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yazar çizerli yanar dönerli olsun mumkunse :)